Close

Poll

Adakah penurunan nilai Ringgit Malaysia (RM) menjejaskan kehidupan harian anda?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Che Ta Sedar Ada Pihak Mula Pertikai Kemewahannya

Pelakon Rozita Che Wan menyedari terdapat segelintir pihak  yang mempertikaikan kemewahannya lebih-lebih lagi melihat dia kerap melancong ke luar negara selain memakai pakaian dan beg jenama mewah.

De Fam impi Spice Girl Asia

MENJADI Spice Girl Asia adalah misi De Fam yang terdiri daripada Azira Shafinaz Ramlan, 24, Sophiatul Liana Mohamed Sobri, 25, dan Nurshazwani Shamsuddin (Manggis), 26.

Berhabis 
 setengah juta

PENGALAMAN hampir 30 tahun mengabdikan diri dalam bidang muzik membuatkan Eddie Hamid mampu tersenyum puas.

AF2015, Che Ta tak serik

PANAS betul sepanjang minggu ini dengan kisah penarikan diri Rozita Che Wan daripada menjadi pengkritik Akademi Fantasia 2015. Semuanya gara-gara perang dingin yang berlaku antara dirinya dengan Edry Abdul Halim yang menjadi Pengetua kali ini.

Erra Fazira enggan terburu-buru

SELEPAS rumah tangga yang dibina berakhir awal tahun lalu, nama ratu filem tanah air, Erra Fazira sering kali dikaitkan dengan beberapa selebriti lelaki seperti Amar Baharin dan Shahir.

Firman jawab isu artis tak menjadi

TIADA karya baharu, tiada isu dan tiada kontroversi sensasi rupa-rupanya mendatangkan ‘masalah’ buat produk kelahiran Akademi Fantasia 2014 (AF2014), Mohd Firman Bansir.

Rela hati Sarah

BUKAN untuk meminta perhatian. Bahkan bukan juga kerana mahu memancing pujian masyarakat lantaran kini tenang membalut tubuhnya dengan berkeperibadian seorang muslimah sejati.

Kapsul Rugi, Formula Letak Tun M Sebagai Pelaris Gagal

JIKA diperhatikan sambutan yang cukup hangat diberikan peminat terhadap filem tempatan seperti Polis Evo dan Jwanita, namun berlainan pula situasinya dengan filem Kapsul yang ditayangkan sejak 17 September lalu.

Tuah berganda Kodi Rasheed

TIDAK semua pelakon bernasib baik untuk mengecapi kejayaan dalam tempoh yang singkat seperti Kodi Rasheed, 25, yang diangkat sebagai Pelakon Harapan lelaki menerusi filem Ophilia pada Festival Filem Malaysia ke-27 (FFM27) baru-baru ini.

susahkan orang

EMPUNYA diri mengaku, lantaran agak lama sepi daripada dunia lakonan, ramai yang menyangka pelakon yang popular dengan drama bersiri Dunia Baru ini sudah tidak lagi berminat meneruskan kerjaya lakonan.