Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Malam Mustar

Kuala Lumpur: Seperti dijangka, peserta kesukaan ramai Mustar, 47, muncul juara pentas akhir Kilauan Emas 5 yang berlangsung di Dewan Konvensyen CIDB, Jalan Cheras, di sini, malam tadi.

Fenomena Mia Ahmad

Sesuatu yang tidak dijangka kini mula mengubah kehidupannya. Daripada sekadar orang biasa dia kini punya nama.

Lali gosip cinta

Selain dilabel sebagai pelakon bermasalah, Syazwan Zulkifli juga sering dikait mudah menjalin hubungan cinta dengan wanita.

Demi usaha amal

Penyanyi kelahiran Tawau, Mohd Firman Basir atau lebih dikenali sebagai Firman kini terus giat mengembangkan kerjayanya sebagai penyanyi.

Konsert impian Rossa termakbul

Kalau sudah namanya penghibur profesional, meskipun hanya tempoh satu bulan dimiliki untuk membuat persediaan pasti ia dilakukan dengan kesungguhan.

Beli-belah cinta

Di kala kebanyakan pasangan pengantin baru lebih memilih berbulan madu di tepian pantai atau pulau, pelakon Azariah Suaymi atau Azza, 33, pula memilih destinasi tumpuan membeli-belah.

'Saya minta maaf'

Kuala Lumpur: "Saya minta maaf dengan apa yang terjadi. Saya juga manusia biasa yang tidak lari kesilapan," demikian komen pelakon Keith Foo atau nama penuhnya Foo Chuan Chin, 32, berhubung dia didenda RM100 oleh Mahkamah Majistret, kelmarin selepas mengaku bersalah mengeluarkan kata-kata kesat terhadap anggota polis, Mac lalu.

Keith Foo didenda RM100 kerana maki polis trafik

Pelakon Keith Foo didenda RM100 oleh Mahkamah Majistret Kuala Lumpur, semalam atas pertuduhan mengaibkan dan menghina anggota polis trafik ketika ditahan dalam satu sekatan jalan raya, Mac lepas.

 

Penjenamaan semula Rafidah Ibrahim

WALAUPUN lebih sembilan tahun berkecimpung dalam industri hiburan, entah di mana silapnya, perjalanan karier seni Rafidah Ibrahim tidak selancar disangka.

Bukan trend

Bukan mengikut ‘trend’ ramai artis berhijrah sebaliknya pelakon Faezah Elai memilih untuk bertudung atas kerelaannya sendiri.