Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

"Anak Jantan" bukan sekadar filem aksi

Pengarah filem "Anak Jantan" Faizul A Rashid berkata filem terbaru arahannya itu bukan sekadar aksi semata-mata tetapi ia mengisahkan tentang seseorang itu sanggup melakukan apa sahaja demi keluarga yang tercinta.

 

Zul Ariffin nafi mabuk dengan wanita seksi

Pelakon popular Zul Ariffin menafikan dia berhibur dalam keadaan mabuk dengan seorang wanita seksi ketika menjalani penggambaran drama bersiri "Istiqarah Cinta" di Pulau Langkawi baru-baru ini.

 

AF2014: Penyingkiran Adel mengejutkan

Konsert ketujuh Akademi Fantasia 2014 (AF2014) yang berlangsung semalam menyaksikan kejutan apabila Adel diumumkan sebagai pelajar kelima tersingkir.

 

Imej Tomboi Chomel Dipersoalkan

Penyanyi baharu iaitu Chomel mengaku imejnya tomboi mengundang persoalan dan pertikaian kononnya dia daripada golongan wanita yang menyukai insan sejenis.

Gosip Cinta Fauzi Nawawi & Miera Leyana Lukakan Hati Lisdawati

Pelakon Fauzi Nawawi terkilan dengan khabar angin mengenai hubungan mesranya dengan aktres Miera Leyana sehingga ia menggores perasaan isterinya, Lisdawati, 36.

'Kos Tajaan Bersalin Tidak Cecah Ratusan Ribu Ringgit' - Rozita Che Wan

Pelakon Rozita Che Wan berkata tajaan bersalin untuknya oleh sebuah hospital di Ampang tidak melibatkan kos bernilai ratusan ribu ringgit dan ia sepatutnya tidak disensasikan.

APM2014 rai Wings

Anugerah Planet Muzik (APM) 2014 yang berlangsung di Suntec,Singapura pada malam Jumaat lalu me­nyaksikan beberapa artis hebat tanah air memenangi beberapa anugerah.

Fizz Fairuz mohon maaf ekoran babak 'panas'

Ekoran terdapat beberapa babak 'panas' bersama pelakon Miera Liyana dan Lisa Surihani, Fizz Fairuz telah memohon maaf supaya perkara tersebut tidak diperbesarkan kelak.

 

Lee Yeon Hee enggan terperangkap

Terkandas tidak lama dulu apabila apa yang diimpikannya tidak kesampaian, aktres jelita ini bagaimanapun terus mara secara solo dan kini mencipta liganya sendiri. Pas­tinya besar jurang perbezaan jika takdir kerjayanya bersama Girls' Generation (SNSD).

Erin Malek kunci mulut

BAGAIKAN sudah jatuh ditimpa tangga, kontroversi demi kontroversi terus menghambat bintang terkenal ini walaupun sudah bergelar isteri.