Close

Poll

Adakah penurunan nilai Ringgit Malaysia (RM) menjejaskan kehidupan harian anda?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Che Ta mangsa taktik kotor lagi

Bukan sekali dua, malah sudah banyak kali pelakon popular Rozita Che Wan, 42, menjadi mangsa eksploitasi sebahagian blog produk kecantikan menggunakan wajahnya bagi melariskan produk mereka.

Cabaran kali ini lebih sukar

Kejayaan program Super Spontan memberi inisiatif buat pencetusnya, Afdlin Shauki menghasilkan Super Spontan All Stars.

Tomok Bersyukur Isterinya Kini Bertudung Litup

PENYANYI dan pelakon Tomok menzahirkan rasa syukur apabila isterinya, Rahayu Abas akhirnya membuat keputusan untuk bertudung litup.

Wings promosi konsert naik motosikal

Macam-macam gimik yang dilakukan oleh golongan artis untuk menarik peminat datang menonton konsert mereka.

 

Lebih yakin motivasi diri

Selepas dua tahun berada di perantauan menyambung pengajian, kini pelakon Juliana Evans kembali ke tanah air bagi meneruskan kerjaya seninya, namun dia bimbang dan gementar jika kehadirannya kurang mendapat sambutan.

Trauma gosip liar

Baru saja berkecimpung dalam bidang seni, nama penyanyi jelita kelahiran YouTube, Elizabeth Tan sudah terpalit dengan gosip liar dan kontroversi yang turut menjejaskan nama baiknya, sejak kebelakangan ini.

Mustaqim cari semula tapak

Demi merealisasikan impian berjaya dalam bidang lakonan, Mustaqim Bahadon bukan saja sanggup bekerja keras bahkan tidak kisah bermula dari bawah.

Visual naskhah sejarah

Menghasilkan filem patriotik bukan satu perkara mudah. Selain menelan belanja besar, ia menuntut penyelidikan mendalam bagi mengelakkan salah fakta yang pastinya mengundang rasa kurang senang pelbagai pihak kemudian hari.

Bantu artis kurang bernasib baik

Di setiap kesusahan membabitkan golongan artis dan kelompok masyarakat yang kurang bernasib baik, pasangan suami isteri, Jepp Saly dan Mearychu Abdullah pasti akan membantu.

Rembat semua peluang

Dua tahun mencuba nasib, penyanyi, Nazmi Irfan, 21, tidak kenal erti putus asa.