Close

Poll

Setahun pelaksanaan GST, pemahaman masyarakat terhadap pelaksanaannya masih kabur.:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Diana Amir Kini Sah Hamil Cahaya Mata Kedua

Tahniah diucapkan kepada pelakon dan pengacara Diana Amir yang kini sah hamil cahaya mata kedua.

Difahamkan, usia kandungan Diana kini sudah mencecah lima minggu.

Rezeki Semakin Murah, Fasha Sandha Anggap Rezeki Anak

Pelakon Fasha Sandha menganggap tawaran lakonan dan sebagai duta produk diterimanya pada tahun ini adalah rezeki dua anaknya, Putra Rayfal yang berusia dua tahun dan Putri Raysha Jemyma setahun. Fasha atau nama sebenarnya Nur Fasha Sandha Hassan, 32, berkata, jadual seninya padat sehingga penghujung tahun ini dan sebagai ibu tunggal dia perlu bekerja keras demi anak-anaknya.

 

Dayang Nurfaizah Serba Salah Jawab Soal Cinta

Penyanyi Dayang Nurfaizah memberitahu dia sering berasa serba salah untuk menjawab soalan berkaitan teman hidup kerana terpaksa memberi jawapan yang disifatkan sebagai klise.

Khairat YA1M dilancar untuk jaga kebajikan artis

Kebajikan artis di Malaysia terus dijaga apabila buat pertama kalinya kelompok penghibur tersebut mempunyai program khairat kematian di bawah kelolaan Yayasan Artis 1Malaysia (YA1M).

Awie diperintah bayar nafkah anak RM1,600

Mah­ka­mah Tinggi Syariah di sini hari ini memerintahkan vokalis kumpulan rock Wings, Awie membayar nafkah sementara untuk dua anaknya yang kini di bawah jagaan bekas isteri­nya, Rozana Misbun berjumlah RM1,600 mulai bulan ini.

Program Kerohanian Hiasi Ramadan TV AlHijrah

Bagi menyambut kedatangan bulan penuh keberkatan Ramadan pada tahun ini, saluran televisyen Islamik, TV AlHijrah menghidangkan pelbagai program kerohanian bagi pengisian berilmiah buat pengikut setianya.

Tidak rancang kahwin muda

Pertemuan bersama Che Puan Amelia Thripura Henderson, baru-baru ini membuka ruang kepada pelakon dan model kelahiran Klang, Selangor itu bercerita mengenai bingkisan kisah kerjaya dan kehidupannya selepas mendirikan rumah tangga dengan Tunku Harrunnarasheed Putra Tunku Annuar yang juga kerabat diraja Kedah.

Naelofar Hijab terjual RM1.3juta dalam tempoh 5 minit

Pelakon dan pengacara, Neelofa mendedahkan penjualan produk hijab, Naelofar Hijab berada di tahap yang amat membanggakan.Penuhi amanah ibu

Tidak pernah menyesal dengan keputusan yang diambil, pelakon Shiqin Kamal, 25, akur bertatih semula dari bawah.

Baginya, percaturan dalam apa juga bidang yang diceburi pasti ada ujiannya. Begitu juga dengan pilihannya yang terpaksa meninggalkan bidang lakonan ketika nama menjadi perhatian.

Tak malu belajar ubah imej

Jika dibandingkan penampilan dan bentuk tubuh penyanyi, Asmidar, 29, lima tahun lalu, kini dia jauh lebih menarik.

Malah, bekas juara program realiti Vokal Bukan Sekadar Rupa musim pertama ini turut mengakui perkara itu.

Pemilik nama sebenar Norhasmidar Ahmad berkata, demi kelangsungan kerjaya, dia berusaha memperbaiki penampilannya.