Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Yana Samsudin kongsi potret imej berhijab

SELEPAS pelakon Hanez Suraya mengambil keputusan untuk berhijab, kini pengacara dan pelakon popular Yana Samsudin kini tampil berhijab.

‘Berilah ruang perbaiki diri’

Kuala Lumpur: “Bagi saya orang yang masih bercakap dan mempertikaikan perubahan saya adalah mereka yang tidak mengenali saya secara dekat. Orang yang kenal saya takkan cakap macam itu.”

Sokong Tun M: Saya tulis spontan

Gara-gara tampil menyatakan sokongan secara terbuka kepada bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad di laman sosialnya baru-baru ini, penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza telah mencetuskan kontroversi dan perhatian ramai.

 

Masyarakat belum sedia dengan GST - Ella

Ratu Rock Ella mengakui masyarakat belum bersedia dengan perlaksanaan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) yang dilaksanakan bermula awal bulan ini.

 

Jahat menjadi

Nama pelakon aksi, Adam Cor­rie cukup sinonim dengan watak antagonis sejak berkecimpung dalam bidang lakonan dua dekad yang lalu.

Forteen tak memilih

Walaupun sudah mencipta nama dalam industri seni tanah air, kumpulan Forteen tidak kisah me­nyertai pertandingan nyanyian dan bermain muzik Do-It-Your-Style (DIY Style) anjuran stesen radio iM4U fm yang berlangsung di SACC Mall, Shah Alam pada Ahad lalu.

NLKO semakin menarik

Program temu bual santai waktu pagi, Nasi Lemak Kopi O kini (NLKO) kini sudah menjang­kau usia tujuh tahun penyiarannya.

Hafiz pandai bahagi masa

Meskipun kini melanjutkan pengajian dalam jurusan pergigian dan bakal bergelar doktor gigi, namun, cita-cita itu seiring dengan minat mendalam Muhammad Hafiz Zainal pada bidang seni.

Mahu kembalikan kegemilangan dangdut

Antara ramai bakat cilik yang pernah dicungkil menerusi pelbagai platform hiburan, pelakon, pengacara dan penyanyi ini nyata paling berpengaruh saat ini. Bukanlah namanya sudah terlalu besar, namun mengambil-kira jumlah pengikut di Instagram lebih 100,000, Azzam Sham nyata membawa pesona tersendiri.

Faizal Tahir pukau London dengan ‘Assalamualaikum’

BINTANG sensasi rock Malaysia, Faizal Tahir menghangatkan pentas Festival Malaysia Brighton 2015, festival julung kali diadakan di Komedia, Brighton, venue paling popular bagi persembahan komedi dan muzik.