Close

Poll

Adakah anda berpuas hati prestasi Malaysia mendapat tempat ke-4 dalam Sukan Sea yang lepas?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Amyra selesa bersama keluarga

Cinta terhadap dunia lakonan membuka ruang kepada gadis jelita berusia 24 tahun ini mengecapi perjalanan hidup yang cukup indah dan bermakna. Meskipun sesekali dihambat kontroversi, ia sama sekali tidak menjadi kudis di hati.

Teguran terbuka buat Ziela Jalil

Kadang-kadang pelik dengan peraturan stesen televisyen swasta di negara ini.

 

Hormati Ramadan Izreen Azminda cuti panjang

KERJAYA sebagai anak seni memerlukan tuntutan kerja lebih masa yang kadang kala menyebabkan seseorang selebriti itu tidak mempunyai banyak masa untuk diluangkan bersama keluarga.

Alisha penyeri rumah tangga


TIADA kata yang mampu diungkapkan bagi menggambarkan perasaan penyanyi dan pengacara Alif Satar ketika dirinya kini bergelar seorang bapa.

Ummi Nazeera: 'Bercinta buang masa!'


BINTANG berbakat besar, Ummi Nazeera lebih selesa menganggap fasa dalam sesuatu perhubungan sebagai persahabatan sekali gus mengelak daripada menjalin sebarang hubungan percintaan.

Isteri Adam Corrie tunai umrah dalam getir

MESKIPUN baharu tiga hari dibenarkan keluar hospital selepas menghadapi pembedahan di perut, ia tidak menghalang isteri Adam Corrie Lee Abdullah, Fazema Mohd Fuad untuk bersama-sama menunaikan ibadah umrah bersama suaminya.
 

Azwan Ali termalu sendiri

Siapa tidak kenal dengan pengacara kontroversi, Azwan Ali. Walaupun ceritanya kurang menonjol di suratkhabar dan majalah, dia sangat aktif di laman sosial miliknya, Twitter.

 

Gambar bogel: Maruah saya tercalar

Tidak pernah sunyi daripada, itulah pelakon Tasha Shilla. Habis satu kontroversi, muncul satu kontroversi pula.

 

Tomok Akui Tertekan Gambar Anak Jadi Bahan Lucah

“Saya baru dapat tahu lewat malam semalam, saya dah pun berbincang dengan isteri mengenai tindakan apa yang perlu kami buat, sebagai ibu bapa saya amat terkilan dengan individu yang terbabit dalam penyebaran gambar anak-anak kami.

Perempuan Psiko Nak Ludah Muka Ariz Forteen Kalau Bertembung

SUSULAN isu seorang perempuan misteri menuduh pengacara Zulin Aziz membomohkan salah seorang ahli kumpulan Forteen iaitu Ariz Lufias, kini timbul pula sekuel kisah tersebut.