Close

Poll

Adakah Anda Setuju Bahawa Pesawat MH370 Telah Terhempas di Lautan Hindi?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Hentikan spekulasi

Cerita kononnya rumah tangga pelakon tinggi lampai, Dynas Mokhtar, 31, dan suaminya, Hafizy Hafiz, 43, berantakan sudah lama tersebar sejak tahun lalu.

Emma tidak kisah kahwin usia muda

KUALA LUMPUR - Pelakon popular, Emma Maembong, 22, menyatakan kesediaan untuk mengahwini kekasihnya yang juga pelawak terkenal, Zizan Razak pada usia muda.

Kes saman bekas pembantu selesai cara baik

KUALA LUMPUR - Kes saman pelakon Hanez Suraya Abdul Aziz, 29, terhadap bekas pembantu peribadinya berhubung kenyataan memfitnah menerusi laman sosial diselesaikan secara baik semalam.

Adam nafi rumah tangga goyah

BEBERAPA bulan selepas mendirikan rumah tangga, hubungan antara penyanyi dan pelakon, Adam bersama isterinya, Fiza Halim dikatakan mulai renggang.

Julfekar rancang bisnes di Filipina untuk Min

LEBIH seminggu melayari alam rumah tangga selepas melangsungkan pernikahan pada 4 April lalu, komposer Julfekar dan isterinya, penyanyi Min Yasmin disandingkan dalam acara begitu romantis di Dewan Ndah Mahligai, Shah Alam, Selangor.

Dedikasi segmen khas BBTT 2014 buat MH370

TANGGAL 28 Mac lalu, penyanyi Datuk Ramli Sarip mengambil keputusan menunda salah satu persembahan konsertnya yang dijadualkan berlangsung di Persada Johor, Johor Bahru.

Karl hargai pengalaman

BULAT hati Karl Shafek memilih dunia penyiaran untuk mengembangkan kerjaya tidak pernah bertanda sia-sia. Bahkan, bekas kru kabin Penerbangan Malaysia (MAS) ini langsung tidak menyesal dengan keputusannya meninggalkan kotak selesa itu kira-kira enam tahun lalu.

Fahrin setia tunggu jodoh

Selepas kecundang dalam beberapa kisah cinta, kini tiada lagi cerita membabitkan ‘hati’ yang serius dikongsi pelakon dan pengacara kacak, Fahrin Ahmad.

Afgan memang hebat

Sebut saja nama pe­nyanyi kacak bersuara halus ini, ramai wanita akan ‘gila’ gara-gara pesona hebat jejaka dari Indonesia ini.

Eksperimen ‘gelap Mamat

 

Kebiasaannya sentuhan pengarah Mamat Khalid lebih kepada komedi, ringan, tetapi sarat sindiran dan mesej tersembunyi yang memerlukan pemikiran kritikal bagi mencari makna di sebalik imaginasinya.

Namun, dalam filem terbaru arahannya Apokalips X, semua rasa dan gambaran itu tiada, sebaliknya Mamat cuba mempersembahkan sesuatu yang berbeza kepada khalayak.