Close

Poll

Apakah yang anda harapkan dalam Bajet 2016:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

'Bagai ada pertalian darah'

Semuanya serba baharu dan percaturan aktor po­pular, Shaheizy Sam dengan pengurusan sendiri sejak tahun lalu menunjukkan impak positif pada kerjayanya.

Siti Nurhaliza tukar plan

NAMA Datuk Siti Nuhaliza Tarudin dalam arena seni tidak lagi perlu diperkenalkan lagi. Tidak hanya terkenal di Malaysia, penyanyi nombor satu negara ini juga sudah mendapat ruang dan tempat tersendiri di Indonesia, Singapura dan Brunei.

Rita dapat mutaah RM30,000

Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam semalam memerintahkan pemain pertahanan pasukan JDT, Aidil Zafuan membayar kepada bekas isterinya RM30,000 daripada tuntutan sebenar RM300,000 yang dipohon Rita Rudaini sebagai mutaah.

 

Ditipu Rakan Kongsi, Fizo Omar Dibebani Hutang RM8 Juta

LANGIT tidak selalunya cerah. Tiada siapa menyangka dalam mengecapi nikmat hidup sebagai artis dan ahli perniagaan, Fizo Omar terpaksa berhadapan dengan mimpi paling ngeri apabila dibebani hutang RM8 juta.

Tajaan sukar bukan sebab sokong Tun Mahathir - Siti Nurhaliza

Datuk Siti Nurhaliza Tarudin menafikan Konsert Bio Muzikalnya yang dirancang pada Disember ini dibatalkan kerana isu politik hingga menyebabkan dia gagal mendapat penaja.

 

Anak Harun Salim Bachik terkilan

Terkilan, namun akan berdiam diri - dan menyimpan rasa terbuku itu - untuk masa ini. Begitu pendirian anak lelaki Allahyarham Harun Salim Bachik menanggapi kemelut salah faham dialami keluarga besar itu.

 

Keterbukaan Bella pikat Gjie

Sikap terbuka dan tidak cemburu buta Bella menambat hati pemain gitar utama kumpulan 6ixth Sense, Gjie, 30, atau Mohd Faiz Azizi Arlis.

Beban hutang RM8j angkara penipuan

Indahnya hidup Fizo Omar bergelar artis, namun tiada siapa tahu duka nestapa yang terpaksa dihadapi. Dalam keghairahan mengejar dan mengecapi nikmat kehidupan Fizo kecundang apabila tanpa pengetahuannya, dia dibebani hutang RM8 juta.

Adira belum sedia terima cinta baru

Enggan meratapi perpisahan dengan bekas tunang, Shahrul Nasrun Kamarudin, 29, penyanyi Adira Suhaimi, 24, bangkit dan menganggap apa yang berlaku adalah ketentuan Allah SWT.

Rembat semarak perpaduan dalam lucu

Bagi menyemarakkan lagi semangat perpaduan dan patriotisme, tiga produksi terkemuka tanah air menghasilkan filem diberi judul Rembat bagi mendidik masyarakat mengenai nilai itu.