Close

Poll

Adakah anda akan mengibarkan bendera jalur gemilang sempena bulan kemerdekaan?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Rabecca tersentuh

Dalam sekelip mata lima beradik, Muhd Haikal, 16, Fatin Adlina, 14, Mohd Aidil, 10, Norsyamini, 4, dan Nor Auni Safia, 3, kehilangan insan yang amat mereka sayangi apabila orang tua mereka, Jefri Mohd Zain, 46, dan Noorsalawati Ibrahim, 40, tiba-tiba ‘pergi’ meninggalkan mereka selepas terbabit dalam kemalangan jalan raya pada Mei lalu.

Artis handal masak

Sebelum ini, TV9 pernah menayangkan ‘travel game show’ Ke Korea Ke Kita yang menerima sambutan hangat penonton.Kali ini, stesen televisyen itu menghasilkan program variasi memasak berkonsep sama berjudul Bikin Panas.Bagi program itu, chef selebriti Nik Michael Imran dilantik sebagai pengacara dan setiap episod akan menampilkan dua artis jemputan menyediakan hidangan.

Spekulasi berakhir di jenjang pelamin

Kuala Lumpur: Selepas lapan tahun berkenalan dan dua tahun setengah bertunang, bintang Akademi Fantasia 4 (AF4) Nur Farhan Azizan, 30, atau Farhan bersedia mengakhiri zaman solonya pada 10 Oktober nanti.

Ramli MS-Alyah nikah di Batam

Kuala Lumpur: Pengarah muzik Datuk Ramli MS dan penyanyi Alyah atau nama sebenarnya Noor Hasliah Abu Hasan, 33, diarah mengemukakan bukti bahawa mereka telah berkahwin di pulau Batam, Indonesia kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) pada Selasa depan atau berdepan dengan tindakan mahkamah kerana berkhalwat.

Tolak babak intim

Selepas berkahwin dan memiliki anak, pelakon dan peng­acara Faezah Elai mengakui dia le­bih selektif dengan watak ditawarkan dalam drama dan filem ketika ini.

Cabaran baru Ella, Mas Idayu, Dayang

Bukan mudah untuk menggandingkan tiga penyanyi bertaraf le­genda ini dalam satu program mahupun sesi fotografi.

Bahayanya Wanita & lawak 'double meaning'

SEKALI lagi, Rumah Karya Citra Sdn Bhd mementaskan semula teater Bahayanya Wanita buat kali ketiga selepas ia baharu sahaja dipentaskan di Star Theatre, Singapura pada 16 Ogos lalu.

Serbuan Jais bongkar rahsia Ramli MS, Alyah

KUNJUNGAN Pegawai Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) ke kediaman mewah komposer ternama Datuk Ramli MS di Bandar Kinrara, di sini awal pagi tadi akhirnya membongkar satu 'rahsia'.

Mahu lakonkan watak artistik

AARON Aziz satu nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi, rata-rata sudah mengenali dirinya yang begitu sinonim membawakan watak-watak romantis.

Aliff Aziz 'Hilang', Cetus Tanda Tanya

Penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz, 23, mencetuskan persoalan baharu apabila dia dikhabarkan menghilangkan diri di lokasi yang tidak diketahui sehingga menjejaskan jadual seninya.