Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Mentor Legend: Tuah tersingkir

Selepas tiga minggu berentap, protoge Tuah tersingkir pada Konsert Battle Ketiga Kumpulan A, Mentor Legend yang berlangsung di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam, malam kelmarin.

Masih disayangi peminat

Dia masih wujud dalam industri hiburan dan gigih memenuhi undangan nyanyian di sana sini. Biarpun tidak mewah, cukuplah pendapatan yang diperoleh bagi meneruskan kelangsungan hidupnya.

Rita Rudaini fail permohonan baru

PELAKON Rita Rudaini akan memfailkan permohonan perubahan tuntutan nafkah anak selari dengan keadaan semasa.

Heboh Anak Teruna Linda Jasmin Dikatakan Iras Justin Bieber

BUNTANG mata kami melihat jejaka mat saleh yang tiba-tiba heboh diperkatakan di Malaysia gara-gara raut wajahnya dikatakan persis penyanyi terkenal antarabangsa yang jadi kegilaan remaja perempuan masa kini iaitu Justin Bieber.

Mahkamah Arah Aidil Zafuan Bayar Nafkah Anak RM3,000 Sebulan

SETELAH episod demi episod ‘pertelingkahan’ melibatkan bekas pasangan suami isteri Aidil Zafuan Abd Razak dan Rita Rudaini kerana tuntutan nafkah anak-anak mereka, akhirnya Mahkamah Rendah Syariah Petaling memerintahkan Aidil membayar RM3,000 sebulan sebagai nafkah kepada dua puteranya.

Cristina selesa solo

Dia agak unik dan berbeza daripada pelakon berwajah pan-Asia yang lain. Bukan saja tidak meminati barangan berjenama mewah, bintang filem KIL Cristina Suzanne Stockstill, 30, juga lebih suka menjalani kehidupan yang 'low profile' sejak berkecimpung dalam bidang lakonan hampir 10 tahun lalu.

'Saya mahu berubah'

VOKALIS Slam, Zamani Ibrahim yang dibebaskan daripada tahanan reman kira-kira pukul 9.45 pagi ini kelihatan cukup tabah dan reda atas insiden yang berlaku termasuklah video dia menyanyi dalam keadaan bergari di dalam lokap tersebar. Bertemu dengannya satu jam selepas dibebaskan, Zamani tetap berpenampilan tenang di samping tidak mengelak sorotan pihak media.

Hasrat bersanding tertunai

SATU ketika dahulu, pasangan selebriti ini pernah merancang untuk mengadakan majlis resepsi perkahwinan mereka dalam suasana yang meriah dengan kehadiran jemputan.

‘Hubungi saya’

Kuala Lumpur: "Zamani boleh hubungi atau berjumpa saya pada bila-bila masa, saya akan kenalkan dia dengan tempat tertentu yang agak tertutup daripada pengetahuan ramai untuk pemulihan (ketagihan dadah)," kata Datuk Jamal Abdillah, di sini, semalam.

Penyanyi bebas dengan jaminan

Seorang penyanyi lelaki era 1990-an dan seorang wanita yang ditahan polis berhubung penemuan dadah di sebuah rumah, hari ini dibebaskan dengan jaminan polis dan tempoh reman mereka tidak disambung.