Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Penjenamaan semula Rafidah Ibrahim

WALAUPUN lebih sembilan tahun berkecimpung dalam industri hiburan, entah di mana silapnya, perjalanan karier seni Rafidah Ibrahim tidak selancar disangka.

Bukan trend

Bukan mengikut ‘trend’ ramai artis berhijrah sebaliknya pelakon Faezah Elai memilih untuk bertudung atas kerelaannya sendiri.

Aidil Akui Guna No Telefon Zarema Untuk Bercakap Dengan Anak

SUSULAN isu hangat Aidil Zafuan membuat laporan polis di atas pendedahan nombor telefon isterinya iaitu Zarema Zainal oleh Rita Rudaini telah mengakui dia menggunakan nombor telefon Zarema untuk bercakap dengan anaknya.

Erra ingin lebih tenang

Soal glamor dan populariti bukan lagi menjadi keutamaannya sekarang. Bagi pelakon popular Erra Fazira, sampai masanya dia menjalani kehidupan yang lebih seimbang antara karier dan kehidupan peribadinya.

Hafiz nikah 14 Mei 2016

Petaling Jaya: Penyanyi popular, Hafiz Suip, 25, mengesahkan bakal bernikah dengan Nureffy Jasreel, 22, pada 14 Mei tahun depan.

Keluarga risau Anita Sarawak menghilang diri

Keluarga Anita Sarawak risau keadaan penyanyi antarabangsa itu selepas kali terakhir dapat menghubunginya Mac lalu, lapor akhbar Singapura The New Paper.

 

Fouziah Gous hamil

Kuala Lumpur: Pelakon Fouziah Gous, 32, seperti tidak percaya dia disahkan hamil hingga menjalani ujian kehamilan sebanyak empat kali bagi memastikan dia benar-benar hamil.

Catatan perjalanan

Dirinya hari ini adalah cerminan segala catatan perjalanan yang dilalui. Bermula dengan watak sampingan, Shukri Yahaya, 27, kini punya nama dan peranan.

Perjuangan Alif Ba Ta

Mempersembahkan lagu Inspirasi Taming Sari, ia berjaya memukau tetamu yang hadir ke majlis sidang media Konsert Wings Ta'kan Melayu Hilang Di Dunia di Istana Budaya, Kuala Lumpur, kelmarin.

Cari perempuan bertudung

Datuk Jamal Abdillah, 56, mempunyai ramai peminat namun dia mengakui masih terasa sunyi kerana tidak mempunyai isteri.