Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Azizah Ariffin, Zakiah Anas, Karam Singh Walia tinggalkan TV3

Mereka adalah ikon di stesen televisyen swasta, TV3. Kemunculan mereka sentiasa dinantikan. Semuanya gara-gara penampilan yang bersahaja dan cara yang tersendiri.

 

‘Kepuasan memang berbeza’

Tahun lalu, Salammusik berjaya menambat hati peminat muzik di sekitar Eropah untuk mengenali muzik mereka sekali gus memperkenalkan Malaysia ke mata dunia.

Korban cinta srikandi

Jangankan melihat lelaki yang dicintai dipeluk mesra orang lain, mengabdikan seluruh kehidupan berkongsi sang suami bersama wanita lain apatah lagi!

Tinggal selangkah lagi

Menampilkan kelainan kerap menjadi modal sesuatu band baru untuk meyakinkan peminat. Namun, dalam industri kita, kelainan saja tidak cukup untuk menempa ruang buat mereka yang impi untuk menceburi bidang muzik.

Seniman tulen telah pergi

Pukul 8.38 pagi tadi, pergi lagi seorang seniman yang meninggalkan alam fana ini selepas menyumbang seluruh hidupnya terhadap dunia seni sejak tahun 1950an.

 

Putri Mardiana kena tangkap basah dengan suami orang

Aktres berstatus janda Putri Mardiana telah ditangkap khalwat bersama suami orang di sebuah kondominium di Ukay Perdana, Hulu Klang, semalam.

 

Dulu kawan kini suami

Melangsungkan pernikahan dalam kapal Cruise di tengah-tengah tasik Putrajaya malam Jumaat lalu, Faralyna selamat bergelar isteri kepada Muhammad Fikri Abdullah, 24, dengan sekali lafaz.

Puteri Balqis cipta sejarah lagi

Selepas dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Anugerah Skrin 2014 baru-baru ini, pelakon cilik berbakat, Puteri Balqis sekali lagi melakar sejarah dengan memenangi anugerah Pelakon Wanita Terbaik di Asian Television Award 2014 di Singapura semalam.

 

Jihan Muse makin demand?

NAMA Nuur Jihan Muse atau lebih dikenali sebagai Jihan Muse tidak perlu diperkenalkan lagi kepada peminat industri seni tempatan.

Najwa Mahiaddin selamat bertunang dengan Idris

Penyanyi Najwa Mahiaddin, 28, selamat melangsungkan majlis pertunangan dengan lelaki pilihannya, Idris Koh Keng Hui, semalam.