Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Diana Danielle terkesan lihat mangsa banjir


KEPERITAN dan kemusnahan yang dihadapi oleh mangsa banjir ketika ini turut memberi kesan yang amat mendalam kepada pelakon wanita, Diana Danielle. ‎Apatah lagi, apabila membayangkan kehidupan mereka yang penuh cabaran selepas pasca banjir.

Tempias khabar angin

Khabar angin pembatalan Konsert Wings Menakluk Kosmos di Seberang Jaya, Pulau Pinang pada 27 Disember lalu dikatakan menjadi punca ia kurang mendapat sambutan.

Janji Avenged Sevenfold

Pernah berjanji akan datang kembali menghiburkan peminat di sini pada konsert sulung mereka April 2012 lalu, band heavy metal Avenged Sevenfold mengotakan janji mereka apabila hadir semula menjayakan konsert Avenged Sevenfold Live in Kuala Lumpur 2015, Jumaat lalu.

Tampil rakan seperjuangan

Di antara ramai bakat kelahiran program realiti Akademi Fantasia (AF), Hafiz Suip, 25, antara paling berjaya dan bakatnya diakui menerusi pengiktirafan demi pengiktirafan serta pelbagai peluang keemasan yang diperolehnya.

Rita akui bekas suami konsisten masukkan wang

PELAKON jelita, Rita Rudaini Mokhtar mengakui bahawa bekas suaminya, Aidil Zafuan memasukkan wang RM2,000 ke dalam akaunnya secara konsisten bermula Januari sehingga Disember 2013.

Lela belum berkubur

Lagu Bidadari pada awal 1990-an benar-benar menaikkan nama kumpulan Lela.

Cabaran buat pendengar melekat

Gadis manis ini pernah dipersendakan gara-gara menyimpan impian tinggi dalam bidang seni khususnya pengacaraan yang diminatinya. Dalam usia yang masih muda ketika itu, sindiran sinis terhadap dirinya mungkin boleh merobek keyakinan diri Intan Farhani Mohd Fadzil, 23, atau Hani Fadzil, namun ia tidak berlaku.

Mentor Legend: Tuah tersingkir

Selepas tiga minggu berentap, protoge Tuah tersingkir pada Konsert Battle Ketiga Kumpulan A, Mentor Legend yang berlangsung di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam, malam kelmarin.

Masih disayangi peminat

Dia masih wujud dalam industri hiburan dan gigih memenuhi undangan nyanyian di sana sini. Biarpun tidak mewah, cukuplah pendapatan yang diperoleh bagi meneruskan kelangsungan hidupnya.

Rita Rudaini fail permohonan baru

PELAKON Rita Rudaini akan memfailkan permohonan perubahan tuntutan nafkah anak selari dengan keadaan semasa.