Close

Poll

Apakah yang anda harapkan dalam Bajet 2016:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Sunyi tanpa insan bergelar isteri

Tanggal 24 September lalu genaplah usia Fezrul Khan 33 tahun. Bagi meraikan ulang tahunnya itu, satu sambutan majlis hari jadi dianjurkan kelab peminatnya, DeFkhan’s Tribe pada 4 Oktober lalu.

Lontar dialog secara spontan

Kerjasama yang terjalin sejak mengendalikan program kanak-kanak Chichi & Chacha merapatkan hubungan empat sahabat ini.

Putera mahkota hidup gelandangan

Siri Semarak Bangsawan 2015 anjuran Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN) serta Kementerian Pelancongan dengan kerjasama Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ternyata mempunyai kelompok peminatnya sendiri apabila setiap pementasan mendapat sambutan hangat.

Gementar nanti reaksi penonton

Tinggal seminggu saja lagi pementasan teater adaptasi Tenggelamnya Kapal Van der Wijck akan dipentaskan di Panggung Sari, Istana Budaya (IB), Kuala Lumpur. Bukan saja barisan pelakon dan kru merasai debarannya, pengarah pementasan ini, Azhar Zainal turut gementar menanti reaksi penonton.

Idam berlakon filem

Tidak dinafikan ketika ini Ayda Jebat, 23, antara pelakon wanita yang menjadi rebutan penerbit drama dan stesen TV.

Lakar sejarah antarabangsa

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. Begitulah kegembiraan yang dikecapi konduktor muzik terkenal yang juga Pengarah Muzik RTM, Datuk Mokhzani Ismail apabila berjaya melakar sejarah tersendiri dalam karier seninya.

Siti nekad teruskan konsert

Meskipun Konsert Muzikal Siti Nurhaliza yang dijadual berlangsung pada 4 hingga 11 November ini ditunda berikutan tiada penajaan, penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza, 36, tidak patah semangat merealisasikan impiannya itu.

Berat Azmarul turun 50kg

Mereka yang bergelar artis bukan saja mesti mempunyai suara yang bagus, tetapi juga stamina tinggi kerana kerjaya itu memerlukan mereka bergerak aktif di atas pentas.

Sibuk program Al Hidayah

Selepas bersalin pada Mac lalu, pelakon dan pengacara Diana Amir, 29, terpaksa melupakan seketika bidang lakonan.

Huraian Da’i Fuad disifatkan terbaik

Hampir tujuh minggu bersiaran, Da’i Pendakwah Milenia musim ketiga memasuki pusingan suku akhir, Ahad lalu.