Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Diana Amir: 'Khaulah, keutamaan kami

BERGELAR selebriti, isteri dan ibu bukanlah satu tanggungjawab mudah yang harus dipikul, malah setiap satunya mempunyai peranan yang berlainan.

Opick teruskan legasi lagu-lagu ketuhanan

AGAK sukar bagi penghibur yang memilih untuk melantunkan karya-karya berkonsepkan ketuhanan berdiri sebaris dengan penyanyi lain.

Rozana dakwa tulang rusuk patah, hidung retak

ISTERI kepada penyayi rock terkenal, Awie, Rozana Misbun memberitahu Mahkamah Majistret Ampang di sini, bahawa dua tulang rusuk kirinya patah selain mengalami retak tulang hidung akibat dipukul suaminya pada 2 Jun 2014 kira-kira jam 1.30 tengah hari.

Akim Tidak Tekejut Komen Negatif Stacy

Penyanyi Akim Ahmad tidak terkekjut apabila kekasihnya Stacy membuat kenyataan tidak meletakkan harapan tinggi terhadap hubungan mereka itu.

Syatilla Melvin Serah Pada Shaheizy Sam Umum Hal Kahwin

Pelakon Syatilla Melvin menyerahkan kepada kebijaksanaan aktor Shaheizy Sam untuk mengumumkan perkembangan berkaitan perkahwinan mereka.

Wardina mohon maaf penganut Kristian berhubung protes salib

Selebriti tempatan Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot memohon maaf kepada penganut Kristian selepas kira-kira 50 penduduk di Taman Medan, Petaling Jaya mengadakan protes mendesak sebuah gereja menurunkan lambang salib Ahad lalu.

 

Jangan biar industri hiburan terus hanyut

Penerbit acara hiburan tanah air harus mengambil inisiatif untuk mematuhi garis panduan yang dikeluarkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) bagi memastikan hiburan yang disajikan tidak bercanggah dengan ajaran Islam.

Ogy, Zaidi menang pelakon terbaik Anugerah Tribute P. Ramlee

Pelakon Wanita Terbaik Anugerah Tribute P.Ramlee dimenangi Fauziah Datuk Ahmad Daud manakala Zaidi Omar memenangi anugerah yang sama bagi pelakon lelaki.

 

Neelofa: Saya belajar dari kesilapan

KERLIPAN bintang glamor seringkali menjadi dambaan sesetengah individu yang mengimpikan untuk menjadi selebriti popular.

Neelofa: Saya belajar dari kesilapan

KERLIPAN bintang glamor seringkali menjadi dambaan sesetengah individu yang mengimpikan untuk menjadi selebriti popular.