Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Bekas Suami Rayu Penyanyi Syura Rujuk Kembali

Bekas suami Syura iaitu Mohd Fadhly Md Yassin merayu penyanyi itu agar menerima cintanya semula dan bersedia untuk rujuk kembali kerana masih mempunyai perasaan sayang terhadapnya.

Mawi-Ekin ditaja umrah

WALAUPUN kurang publisiti, itu tidak bermakna Mawi atau nama sebenarnya, Asmawi Ani semakin kurang popular.

Tiz Zaqyah beralih bidang

KESIBUKAN pelakon ini bukan sekadar pada bidang lakonan semata-mata.

Adlin Aman Ramlie Larang Emelda Rosemila Aktif Berlakon

Pelakon Emelda Rosemila memberitahu suaminya aktor Adlin Aman Ramli tidak menggalakkan dia untuk terlalu aktif dalam bidang lakonan.

Sijil nikah Awie palsu: Pegawai jabatan agama Islam perlu hadir beri keterangan

Mahkamah Tinggi Syariah di Kuala Lumpur menetapkan 6 Januari depan untuk seorang pegawai dari Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Pulau Pinang (JHEAIPP) hadir memberi keterangan berhubung sijil nikah penyanyi Awie (gambar) yang diragui kesahihan oleh isterinya, Rozana Misbun.

 

Azizah Ariffin, Zakiah Anas, Karam Singh Walia tinggalkan TV3

Mereka adalah ikon di stesen televisyen swasta, TV3. Kemunculan mereka sentiasa dinantikan. Semuanya gara-gara penampilan yang bersahaja dan cara yang tersendiri.

 

‘Kepuasan memang berbeza’

Tahun lalu, Salammusik berjaya menambat hati peminat muzik di sekitar Eropah untuk mengenali muzik mereka sekali gus memperkenalkan Malaysia ke mata dunia.

Korban cinta srikandi

Jangankan melihat lelaki yang dicintai dipeluk mesra orang lain, mengabdikan seluruh kehidupan berkongsi sang suami bersama wanita lain apatah lagi!

Tinggal selangkah lagi

Menampilkan kelainan kerap menjadi modal sesuatu band baru untuk meyakinkan peminat. Namun, dalam industri kita, kelainan saja tidak cukup untuk menempa ruang buat mereka yang impi untuk menceburi bidang muzik.

Seniman tulen telah pergi

Pukul 8.38 pagi tadi, pergi lagi seorang seniman yang meninggalkan alam fana ini selepas menyumbang seluruh hidupnya terhadap dunia seni sejak tahun 1950an.