Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Marsha bosan dilabel 'gedik'!

DUA tahun lalu, penyanyi jelita, Marsha Milan Londoh pernah meluahkan perasaan kecewanya terhadap bidang nyanyian.

Azwan Ali: Tolong hormat saya

NAMA pengacara sensasi, Azwan Ali, tiba-tiba menjadi sebutan sebaik sahaja abangnya, Mohamed Azmin dilantik sebagai Menteri Besar Selangor.

Punca berpisah dengan kekasih

TIDAK banyak yang dikongsi dengan masyarakat tentang kisah percintaannya selepas sah bercerai dengan bekas suaminya empat tahun lalu.

 

Resipi Bertahan Bunkface

SAM, 27, Youk, 25, dan Paan, 27, tiga nama yang membentuk band Bunkface. Sejak ditubuhkan pada tahun 2005, band yang popular dengan lagu Bunk Anthem, Prom Queen, Revolusi dan Situasi itu terus harum sehingga hari ini.

Nurul Syuhada dapat anak kembar

Penantian lebih tiga tahun bergelar ibu berbaloi buat bekas pengacara program Majalah Tiga, Nurul Syuhada apabila dia selamat melahirkan anak sulung semalam.

 

Kejayaan pulih berkat doa ibu

Konflik dengan ibunya yang mendapat perhatian ramai dalam industri hiburan tahun lalu membuka mata pelakon berbakat, Afiq Muiz, 22.

Pendapatan RM50k, Azad Jasmin beli Mercedes Benz

Wah! Hebat... Mesti ramai yang kagum kalau dapat tahu pelakon Azad Jasmin kini sudah mampu beli kereta yang boleh tahan mahalnya, Mercedes Benz.

 

Konsert ketiga AF2014 membosankan!

Selepas tiga minggu berlangsung, konsert ketiga Akademi Fantasia 2014 (AF2014) terus mempamerkan prestasi yang tidak konsisten. Senang cakap, konsert yang membosankan.

 

Alif langsung dua majlis

Majlis perkahwinan penyanyi dan pe­ngacara Alif Satar, 24 dengan isterinya, Sha Dila Halid, 30, berlangsung cukup meriah di Marina, Putrajaya, Sabtu lalu.

AF2014: Farez tersingkir

Shah Alam: Konsert minggu ketiga Akademi Fantasia 2014 (AF2014) di Dewan Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) malam tadi menyaksikan penyingkiran Farez apabila mendapat undian tercorot berbanding 10 pelajar lain.