Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Black: Bukan soal duit, ini soal maruah

SEBELUM ini, penyanyi popular, Black Md Hanafiah, pernah memberitahu dia nekad membuat laporan polis berhubung isu penuntut universiti tempatan yang menghina anak sulungnya, Khaleef Dayyan di laman sosial miliknya.

Tumpuan beralih arah, Che Ta perlahan karier seni

NAMA figura ini di dalam bidang lakonannya sememangnya tidak asing lagi. Masakan tidak, bukan sahaja terkenal dengan lakonan yang berkesan, ‘trademark’ bulu mata palsunya juga menjadikan dia antara pelakon wanita yang lain dari lain serta berada dalam kelas tersendiri.

TV AlHijrah lancar AlHijrah Media

STESEN televisyen (TV), TV AlHijrah (saluran 114) hadir sebagai penanda era baharu dalam industri penyiaran sejak bersiaran pada 7 Disember 2010 bersamaan 1 Muharram 1432H.

Cipta lagu untuk isteri

Meskipun hubungan mereka bermula sebagai sahabat namun keperibadian diri Aida Azira Husin yang suka pada kesederhanaan berjaya menambat hati vokalis Bunkface, Sam untuk menjadi suri hidupnya.

Cipta lagu untuk isteri

Meskipun hubungan mereka bermula sebagai sahabat namun keperibadian diri Aida Azira Husin yang suka pada kesederhanaan berjaya menambat hati vokalis Bunkface, Sam untuk menjadi suri hidupnya.

Diana Amir: 'Khaulah, keutamaan kami

BERGELAR selebriti, isteri dan ibu bukanlah satu tanggungjawab mudah yang harus dipikul, malah setiap satunya mempunyai peranan yang berlainan.

Opick teruskan legasi lagu-lagu ketuhanan

AGAK sukar bagi penghibur yang memilih untuk melantunkan karya-karya berkonsepkan ketuhanan berdiri sebaris dengan penyanyi lain.

Rozana dakwa tulang rusuk patah, hidung retak

ISTERI kepada penyayi rock terkenal, Awie, Rozana Misbun memberitahu Mahkamah Majistret Ampang di sini, bahawa dua tulang rusuk kirinya patah selain mengalami retak tulang hidung akibat dipukul suaminya pada 2 Jun 2014 kira-kira jam 1.30 tengah hari.

Akim Tidak Tekejut Komen Negatif Stacy

Penyanyi Akim Ahmad tidak terkekjut apabila kekasihnya Stacy membuat kenyataan tidak meletakkan harapan tinggi terhadap hubungan mereka itu.

Syatilla Melvin Serah Pada Shaheizy Sam Umum Hal Kahwin

Pelakon Syatilla Melvin menyerahkan kepada kebijaksanaan aktor Shaheizy Sam untuk mengumumkan perkembangan berkaitan perkahwinan mereka.