Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Menanti album sulung

Bermula sebagai peserta program realiti Akademi Fantasia 7 (AF), Khairil Azam Pilus, 29, atau Aril kemudian membina namanya sebagai pengacara dan penyampai radio.

Cukur rambut demi anak?

MUNGKIN ini pertama kali peminat melihat bintang Oh My English! ini membotakkan kepalanya. Gambar tersebut dikongsi oleh isterinya, pelakon jelita Rozita Che Wan menerusi laman sosial Instagram miliknya  baru-baru ini.

Peminat restu Elfira - Baim Wong

KECOH seketika dunia seni apabila media Indonesia melaporkan mengenai pelakon kacak Indonesia Baim Wong telah membawa Elfira Loy menemaninya ke majlis perkahwinan pasangan Raffi Ahmad dan Nagita Slavina di The Ritz Carlton, Jakarta baru-baru ini.

Mewahkan anak: Awal, Scha tahu batas

MENERIMA kedatangan orang baharu dalam kehidupan rumah tangga mereka adalah anugerah yang paling berharga kepada pasangan selebriti popular ini.

Tomok tumpang tuah anak?

DIKURNIAKAN cahaya mata yang bijak dan comel menjadi rezeki tidak ternilai buat penyanyi popular, Tomok dan isterinya, Rahayu Abas.

Noh Salleh Tidak Ambil Mudah Promosi 'Angin Kencang'

Penyanyi Noh Salleh  tidak mahu ambil mudah dengan populariti yang ada dalam usaha mempromosikan lagu nyanyiannya dalam album solo berjudul Angin Kencang.

Kontroversi Tasha Shilla, Sara Ali Bukan Ukuran Populariti MJATS

Penerbit drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna (MJATS) iaitu Fadzil Teh menegaskan drama tersebut mendapat sambutan hangat bukan disebabkan kontroversi yang melanda dua barisan pelakonnya, iaitu Sara Ali dan Tasha Shilla.

Tomok tak mahu anak jadi model kanak-kanak

Penyanyi dan pelakon Tomok menyatakan bahawa dia tidak mahu anak Arrianshah Akid terlibat dalam dunia seni terutamanya sebagai model kanak-kanak kerana dia mahu anaknya membesar seperti orang biasa.

 

Joe Flizzow Belum Berjaya Pujuk Malique

Usaha penyanyi rap, Joe Flizzow memujuk rakan seperjuangannya, Malique untuk menghidupkan semula kumpulan Too Phat masih belum menampakkan hasil positif.

Aril Tinggalkan Era FM, Bimbang Diskriminasi Stesen Radio

Penyanyi Aril Pilus memberitahu punca utama dia menamatkan kontraknya sebagai penyampai radio Era FM kerana mahu menumpukan perhatian kepada bidang nyanyian selepas melancarkan album pertamanya berjudul Aril.