Close

Poll

Setahun pelaksanaan GST, pemahaman masyarakat terhadap pelaksanaannya masih kabur.:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

GV3: Nora kena sabotaj?

Penyanyi Nora dilihat sebagai antara peserta pilihan untuk menjuarai program realiti Gegar Vaganza musim ketiga (GV3) sebelum saingan bermula.

 

Shidi Tersingkir Minggu Kelima 'Gegar Vaganza 3'

Vokalis kumpulan Data iaitu Shidi tersingkir pada konsert minggu kelima program Gegar Vaganza 3 yang diadakan di Auditorium, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) di sini, Ahad.

 

Bukan 'tumpang' sesiapa

Mula membabitkan diri dalam dunia lakonan menerusi telefilem Tol Gate Asmara, Nadzmi Adhwa, 24, menolak dakwaan segelintir pihak dia kononnya sengaja menumpang populariti artis popular.

Buktinya, selepas drama bersiri lakonannya berjudul Hati Perempuan ke udara di TV3, pengikut Nadzmi di laman sosial Instagram (IG) mencecah 500,000.

'Saya bukan ustaz'

Asal saja penceramah menyampaikan ceramah dengan menyelitkan hadis dan ayat al-Quran, pasti akan dipanggil ustaz tanpa mengira latar belakangnya.

Perkara sama dilalui pakar motivasi, Syamsul Amri Ismail atau lebih terkenal dengan gelaran Syamsul Debat.

Dia yang mula menempa nama dan populariti menerusi program dinamakan Syamsul Debat yang bersiaran di TV AlHijrah setiap Khamis jam 9 malam, sebenarnya pakar motivasi dan bukan ustaz.

Peminat Elly Mazlein Bengang, Anggap Ramli MS Tak Profesional

Peminat penyanyi Elly Mazlein menzahirkan rasa kecewa dan simpati terhadap wanita itu yang tersinggung dengan komen juri tetap Datuk Ramli MS pada konsert Gegar Vaganza 3 yang berlangsung pada malam Ahad.

 

Ziana Zain: Semua akan mengeluh bila minyak naik

Seperti sebahagian rakyat lain, penyanyi Ziana Zain turut mengeluh apabila merasa tempias gara-gara terbeban dengan kos sara hidup yang semakin meningkat.