Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Rujuk filem Hindustan

Lima tahun berkecimpung dalam industri hiburan tanah air, Sharnaaz Ahmad dilihat sebagai pelakon serba boleh atau versatil dalam apa jua watak yang diberikan. Selepas kerap muncul sebagai samseng, pelakon itu diberi kepercayaan untuk menggalas watak lelaki lembut menerusi drama Suamiku Encik Sotong.

Sharnaaz Ahmad kecewa karya tempatan seperti sampah

Pelakon sinonim dengan watak gangster, Sharnaaz Ahmad terkilan dengan industri filem tempatan yang semakin tenat dan dahagakan kemunculan semula karya-karya yang berkualiti.

 

Nostalgia Hati Emas dirungkai

“Aku bosan dengan lagu cinta yang mendayu-dayu, lagu itu buat masyarakat kita lemah. Aku mahu buat lagu untuk rakyat, sekali gus memperjuangkan akar Melayu kita.” Itulah bait kata yang terngiang di kepala tatkala menunggu konsert bersejarah kumpulan legenda Kembara di Panggung Sari Istana Budaya ‘memecahkan’ Istana Budaya malam 20 November lalu.

Krisdayanti bakal dendang 27 lagu

Kuala Lumpur: Diva Indonesia, Krisdayanti sudah tidak sabar bertemu peminatnya pada konsert solo bakal diadakan di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), malam esok.

‘Saya memang belum bertudung’

Kuala Lumpur: "Hakikatnya saya memang belum bertudung lagi. Saya tak mahu isu bertudung atau hal peribadi dijadikan bahan untuk publisiti atau disalahertikan kononnya untuk meraih simpati."

Ayah Anis suka Sharnaaz

Pada awal kemunculan­nya tiada siapa mengenali gadis cantik bernama Anis Al Idrus, 26, ini.

Ezad Exist ditangkap polis kerana dadah

Bekas vokalis kumpulan Exist, Ezad telah ditangkap oleh pihak polis tengahari semalam kerana didapati memiliki dadah jenis syabu seberat 0.30 gram.

 

Azza (Elite) Dedah Keguguran Tiga Kali, Tiub Fallopio Dibuang

Penyanyi dan pelakon Azza (Elite) mendedahkan dia terpaksa menjalani pembedahan membuang tiub fallopio bahagian kiri rahimnya pada Disember tahun lalu ekoran kandungannya berada di luar rahim.

Diana Danielle minta maaf

SAYA minta maaf pada media yang terasa hari itu. Saya bukannya lari, tapi saya dapat arahan dari pegawai perhubungan awam (PRO) majlis tersebut untuk pulang kerana kerja saya sudah tamat,” ujar Diana Danielle tatkala di tebak mengenai tindakannya meninggalkan sebuah majlis pelancaran produk secara terburu-buru, baru-baru ini.

Isteri Datuk Eizlan Yusof fail pengesahan lafaz cerai

Isteri kepada pelakon dan penerbit Datuk Eizlan Yusof, Datin Vie Santie Harun telah memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai mengikut Seksyen 57 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam Negeri Selangor 2003 di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Kuala Lumpur pada Selasa.