Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Krisdayanti bakal dendang 27 lagu

Kuala Lumpur: Diva Indonesia, Krisdayanti sudah tidak sabar bertemu peminatnya pada konsert solo bakal diadakan di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), malam esok.

‘Saya memang belum bertudung’

Kuala Lumpur: "Hakikatnya saya memang belum bertudung lagi. Saya tak mahu isu bertudung atau hal peribadi dijadikan bahan untuk publisiti atau disalahertikan kononnya untuk meraih simpati."

Ayah Anis suka Sharnaaz

Pada awal kemunculan­nya tiada siapa mengenali gadis cantik bernama Anis Al Idrus, 26, ini.

Ezad Exist ditangkap polis kerana dadah

Bekas vokalis kumpulan Exist, Ezad telah ditangkap oleh pihak polis tengahari semalam kerana didapati memiliki dadah jenis syabu seberat 0.30 gram.

 

Azza (Elite) Dedah Keguguran Tiga Kali, Tiub Fallopio Dibuang

Penyanyi dan pelakon Azza (Elite) mendedahkan dia terpaksa menjalani pembedahan membuang tiub fallopio bahagian kiri rahimnya pada Disember tahun lalu ekoran kandungannya berada di luar rahim.

Diana Danielle minta maaf

SAYA minta maaf pada media yang terasa hari itu. Saya bukannya lari, tapi saya dapat arahan dari pegawai perhubungan awam (PRO) majlis tersebut untuk pulang kerana kerja saya sudah tamat,” ujar Diana Danielle tatkala di tebak mengenai tindakannya meninggalkan sebuah majlis pelancaran produk secara terburu-buru, baru-baru ini.

Isteri Datuk Eizlan Yusof fail pengesahan lafaz cerai

Isteri kepada pelakon dan penerbit Datuk Eizlan Yusof, Datin Vie Santie Harun telah memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai mengikut Seksyen 57 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam Negeri Selangor 2003 di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Kuala Lumpur pada Selasa.

 

Pelajaran, nyanyian seiring

Meskipun baru berusia 14 tahun, pakej lengkap dimiliki juara Ceria Popstar musim kedua, Masya adalah bonus baginya. Malah, wajahnya juga seiras pelakon popular Fouziah Gous.

Alif Satar bakal bergelar bapa

MENERUSI perbualan isteri kepada Alif Satar di laman Instagram bersama rakan-rakannya lebih kurang dua minggu lalu, mereka telah mengucapkan tahniah kerana kedua-duanya bakal bergelar ibu dan bapa.

Isteri Eizlan Yusof fail pengesahan lafaz cerai

Isteri kepada pelakon kacak, Datuk Eizlan Yusof, Datin Vie Santie Harun memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini, hari ini.