Close

Poll

Adakah anda akan mengibarkan bendera jalur gemilang sempena bulan kemerdekaan?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Dilantik Duta U Mobile Bukan Sebab Kritik Syarikat Telekomunikasi - Dafi

Penyanyi Dafi menolak khabar angin kritikannya terhadap perkhidmatan sebuah syarikat telekomunikasi menerusi Instagram miliknya baru-baru ini menjadi punca dia mendapat tawaran sebagai duta U Mobile.

Album Tak Laku, Riz Zaizizi Nyaris Cari Kerja Lain

Penyanyi Riz Zaizizi nyaris berputus asa apabila kerjaya nyanyiannya semakin merudum pada dua tahun lalu.

Karl Shafek, Ajak (Shiro) Kemalangan

Pelakon dan pengacara Karl Shafek terbabit dalam kemalangan jalan raya yang turut membabitkan pelakon Ajak (Shiro) dalam kejadian di 
Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE) Kota Damansara di sini pada petang Khamis.

Hafiz Hamidun: 'Saya sedia berjihad'

PERJUANGAN di Timur Tengah seperti di Syria bukanlah perkara baharu malah, sebelum ini ramai umat Islam dari seluruh dunia termasuk Malaysia, Amerika Syarikat (AS) dan Eropah pergi berjuang dan terkorban di sana.

Hafiz Hamidun: 'Saya sedia berjihad'

PERJUANGAN di Timur Tengah seperti di Syria bukanlah perkara baharu malah, sebelum ini ramai umat Islam dari seluruh dunia termasuk Malaysia, Amerika Syarikat (AS) dan Eropah pergi berjuang dan terkorban di sana.

Bakal jelajah Sepanyol 8 hari

Selain Istanbul, Turki, destinasi lain yang begitu dikenali dengan era kegemilangan Islam suatu ketika dulu pastinya Cordoba, Sepanyol. Justeru, sukar untuk pelakon, penyanyi, pengacara dan penceramah motivasi, Nur Heliza Helmi, 28, menolak peluang menjejakkan kaki ke Sepanyol.

Kahwin tahun hadapan

CUKUP bersahaja, siapa sangka lelaki yang bakal mengikat tali pertunangan dengan Sarimah Ibrahim ini sebenarnya berdarah diraja. Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar, 42, yang merupakan cucu kepada Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan yang ke-10, Almarhum Tuanku Ja’afar Tuanku Abdul Rahman berkata, tiada sebab untuk mengelak daripada ditemu ramah memandangkan dia adalah seorang yang terbuka.

AC Mizal tertarik personaliti Luna Maya

“Ketika itu saya baru pulang dari pengambaran sinetron (drama), tahu-tahu aja AC Mizal sudah tiba dan bersedia untuk menjalani pengambaran video klip. Sememangnya, kami sudah berbincang tentang hal ini sebelum ini tetapi AC ternyata benar-benar mahu saya yang mengarah video klip ini.

 

Konsert Artis Tajaan Syarikat Judi, Haram - Mufti Kelantan

Mana-mana acara kesenian yang ditaja oleh syarikat perjudian ataupun arak adalah aktiviti yang haram dan ditegah oleh agama Islam.

AC Mizal Tumpang Populariti Luna Maya

Penyanyi Datuk AC Mizal mengakui terpaksa menggunakan populariti aktres Indonesia, Luna Maya sebagai pasangan duet menerusi single lagu terbaharunya iaitu Paranoid kerana ingin menarik perhatian masyarakat seberang.