Close

Poll

Adakah anda akan mengibarkan bendera jalur gemilang sempena bulan kemerdekaan?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Aliff Aziz 'Hilang', Cetus Tanda Tanya

Penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz, 23, mencetuskan persoalan baharu apabila dia dikhabarkan menghilangkan diri di lokasi yang tidak diketahui sehingga menjejaskan jadual seninya.

Dualiti klon KRU?


SEIRING peredaran zaman, bidang muzik tidak lagi dilihat sebagai pekerjaan 'remeh' sebaliknya bercambah kepada pelbagai cabang baharu.

Sari Yanti terus kunci mulut

ALHAMDULILLAH, saya bahagia. Saya bersyukur dengan apa yang saya miliki sekarang,” ringkas aktres genit, Sari Yanti ketika ditujukan soalan mengenai kehidupan peribadinya.

Fizz bersabar demi Almy

MEMANG sudah menjadi tanggungjawab sebagai seorang suami memastikan isteri kesayangan sentiasa berada dalam keadaan yang baik terutamanya ketika menjalani fasa kehamilan.

Intan, Kamal putus cinta

KUALA LUMPUR – Pelakon cantik, Intan Nurladyana Mohamad Yahaya yang lebih popular dengan panggilan Intan Ladyana mengakui sudah putus cinta dengan pelakon Kamal Adli.

Norman nafi Mat Tudung filem ciplak

SELEPAS dua minggu ditayangkan di pawagam seluruh negara, filem genre komedi romantik terbitan KRU Studios, Mat Tudung mendapat kutipan melebihi RM1.2 juta.

Kontroversi nama anak Awal, Scha

SENSASI pasangan Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya masih berbaki walaupun kini mereka sedang mengecap nikmat bahagia bergelar ibu dan bapa.

Emma belum fikir untuk berkahwin

BARU-BARU ini, timbul gosip mengatakan pelakon Emma Maembong, telah menjalani sesi fotografi praperkahwinan dengan kekasihnya Zizan Razak di Jepun.

Cerita hidup Rossa

MUZIK merupakan bahasa universal yang disampaikan oleh seorang penyanyi. Menerusi muzik, setiap rasa dan kisah perjalanan hidup mampu disampaikan secara jujur, lebih-lebih lagi penceritaan itu dilakukan sendiri oleh artis tersebut. Rossa tidak terkecuali.

AF2014 bukan sekadar fantasi

Apakah Akademi Fantasia (AF) masih relevan untuk ditonton sebagai platform mencungkil bakat-bakat baru?