Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Fahrin Ahmad tolak 'lamaran' peminat

Memegang watak Luqman dalam drama bersiri "Maaf Jika Aku Tak Sempurna", pelakon dan pengacara Fahrin Ahmad mengakui namanya kembali menjadi sebutan sehinggakan ada peminat yang mengajaknya berkahwin.

 

Elfira Loy mahu kahwin terus, Baim Wong mengaku kekasih

Khabar angin mengenai hubungan antara aktres genit Elfira Loy dengan aktor dari negara seberang Indonesia, Baim Wong sudah lama bertebaran dan masih menjadi persoalan lebih-lebih apabila Elfira memuat naik gambar mereka bersama di laman Instagram baru-baru ini.

 

Persatuan artis kempen tutup TV tanda protes

Gabungan persatuan artis dan pekerja industri kreatif terkenal hari ini menyeru semua penonton memboikot dengan menutup TV selama tiga jam mulai 8 malam pada 11 November depan.

 

"Anak Jantan" bukan sekadar filem aksi

Pengarah filem "Anak Jantan" Faizul A Rashid berkata filem terbaru arahannya itu bukan sekadar aksi semata-mata tetapi ia mengisahkan tentang seseorang itu sanggup melakukan apa sahaja demi keluarga yang tercinta.

 

Zul Ariffin nafi mabuk dengan wanita seksi

Pelakon popular Zul Ariffin menafikan dia berhibur dalam keadaan mabuk dengan seorang wanita seksi ketika menjalani penggambaran drama bersiri "Istiqarah Cinta" di Pulau Langkawi baru-baru ini.

 

AF2014: Penyingkiran Adel mengejutkan

Konsert ketujuh Akademi Fantasia 2014 (AF2014) yang berlangsung semalam menyaksikan kejutan apabila Adel diumumkan sebagai pelajar kelima tersingkir.

 

Imej Tomboi Chomel Dipersoalkan

Penyanyi baharu iaitu Chomel mengaku imejnya tomboi mengundang persoalan dan pertikaian kononnya dia daripada golongan wanita yang menyukai insan sejenis.

Gosip Cinta Fauzi Nawawi & Miera Leyana Lukakan Hati Lisdawati

Pelakon Fauzi Nawawi terkilan dengan khabar angin mengenai hubungan mesranya dengan aktres Miera Leyana sehingga ia menggores perasaan isterinya, Lisdawati, 36.

'Kos Tajaan Bersalin Tidak Cecah Ratusan Ribu Ringgit' - Rozita Che Wan

Pelakon Rozita Che Wan berkata tajaan bersalin untuknya oleh sebuah hospital di Ampang tidak melibatkan kos bernilai ratusan ribu ringgit dan ia sepatutnya tidak disensasikan.

APM2014 rai Wings

Anugerah Planet Muzik (APM) 2014 yang berlangsung di Suntec,Singapura pada malam Jumaat lalu me­nyaksikan beberapa artis hebat tanah air memenangi beberapa anugerah.