Close

Poll

Adakah sambutan Hari Kemerdekaan negara kita masih meriah seperti tahun-tahun sebelum ini?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Sam tidak bermodalkan wajah

Siapa berani menidakkan populariti dikecapi Shaheizy Sam, 33, sejak beberapa tahun lalu.

Pesta muzik kontemporari

Khas buat peminat muzik hip hop, soul dan R&B, kehadiran festival muzik Soulfest Asia 2015 pada 17 Oktober ini di Pusat Konvensyen Antarabangsa Mines (MICC), Seri Kembangan, Selangor pastinya dinanti-nanti.

Medan ekspresi seni Islam

Buat pertama kalinya Malaysia menjadi tuan rumah bagi perhimpunan terbesar bakat Islam di seluruh dunia menerusi Festival Kesenian ILM (ILM Arts Festival) di Stadium Malawati, Shah Alam, pada 30 Ogos ini.

Lebih molek berdiam diri

Sejak meraih populariti, sudah beberapa kali Zara Zya dikaitkan dengan gosip liar. Terbaru, pelakon ini sekali lagi diuji apabila didakwa mengabaikan bapa kandungnya.

korban1.jpg.transformed

Masih mengekalkan tema cinta, drama bersiri terbaru terbitan Orangetree Production berjudul Plan Cinta Tak Jadi ini bagaimanapun menampilkan sedikit kelainan berbanding drama sebelumnya.

Seronok bintangi Mirip

Tiga pelakon utama filem Mirip ini mengakui pengalaman membintangi filem muzikal dan ngeri itu penat tapi menyeronok­kan.

Bangkit Raja Drakula

Sejarah Tidak Pernah Mati’ menjadi intipati naratif filem Usop Wilcha Meghonjang Makhluk Muzium. Menerusi elemen komedi, saspens, seram dan kons­pirasi, filem ini cuba memaparkan dimensi baru dalam sudut penceritaan.

Perlihat sisi kematangan

Tahun ini adalah tahun ketujuh bekas juara Akademi Fantasia musim keenam ini bergelar penyanyi.

Ziana akui mikrofon 'terbang' memang kelakar

PENYANYI bersuara tinggi, Ziana Zain menyifatkan kejadian mikrofonnya 'terbang' ketika membuat persembahan sebagai sesuatu yang kelakar sepanjang kerjayanya.

Liyana Jasmay hamil anak kedua

BAGI sesetengah selebriti yang sudah berumah tangga, melalui saat indah pertama kali mengandung adalah momen paling dinantikan mereka.