Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Wardina mohon maaf penganut Kristian berhubung protes salib

Selebriti tempatan Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot memohon maaf kepada penganut Kristian selepas kira-kira 50 penduduk di Taman Medan, Petaling Jaya mengadakan protes mendesak sebuah gereja menurunkan lambang salib Ahad lalu.

 

Jangan biar industri hiburan terus hanyut

Penerbit acara hiburan tanah air harus mengambil inisiatif untuk mematuhi garis panduan yang dikeluarkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) bagi memastikan hiburan yang disajikan tidak bercanggah dengan ajaran Islam.

Ogy, Zaidi menang pelakon terbaik Anugerah Tribute P. Ramlee

Pelakon Wanita Terbaik Anugerah Tribute P.Ramlee dimenangi Fauziah Datuk Ahmad Daud manakala Zaidi Omar memenangi anugerah yang sama bagi pelakon lelaki.

 

Neelofa: Saya belajar dari kesilapan

KERLIPAN bintang glamor seringkali menjadi dambaan sesetengah individu yang mengimpikan untuk menjadi selebriti popular.

Neelofa: Saya belajar dari kesilapan

KERLIPAN bintang glamor seringkali menjadi dambaan sesetengah individu yang mengimpikan untuk menjadi selebriti popular.

Lawak Ke Der gamatkan IB


BAGI Hans Isaac walaupun Lawak Ke Der kali ini adalah yang ke empat  dipentaskan namun, dia tidak sangka ia merupakan yang terbaik yang pernah dipentaskan berbanding sebelum ini.

Abby Abadi: Lupakanlah, tak penting pun

PADA 9 April lalu, pasangan selebriti, Norman Hakim dan Memey Suhaiza, baharu sahaja menerima kehadiran cahaya mata lelaki yang diberi nama, Mohamed Dikhriz Hakim.

Izara Aishah mula berubah?

PADA awal kemunculan pelakon jelita ini dalam bidang seni, sisi peribadinya sangat kurang diperkatakan sementelahan fokus utamanya adalah mengenai karier lakonannya.

Elak dugaan 'darah manis'

Sejak zaman berzaman, masyarakat Melayu terkenal dengan pelbagai petua. Namun, seiring peredaran masa, kebanyakan orang muda memandang ringan segala amalan orang tua-tua itu.

Sabhi Saddi Sangkal Ambil Steroid Bina Otot Badan

Penyanyi dan pelakon Sabhi Saddi menyangkal dakwaan dia menggunakan bahan terlarang seperti steroid untuk membina otot badannya.