Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Ajal tergelincir tingkat enam

Tiada siapa yang mampu menidakkan pesona seorang bintang yang dimiliki penyanyi popular Anuar Zain. Bukan saja digilai peminat wanita daripada semua peringkat usia dan golongan masyarakat, jualan album, single mahupun tiket konsertnya juga laris dan mendapat sambutan memberansangkan daripada peminat fanatiknya sehingga sekarang.

Apa motif pelukis hasil karya sisi belakang Agong?

Pelukis Malaysia, Vincent Leong yang menghasilkan karya kontroversi mempamerkan sisi belakang Yang di-Pertuan Agong dan Raja Permaisuri Agong dalam satu pameran di Singapura, bulan lalu, perlu memberi penjelasan terbuka mengenai motif beliau menghasilkan karya seperti itu.

Awie hilang hak penjagaan anak

PENYANYI rock popular, Awie kehilangan hak penjagaan ke atas tiga orang anaknya setelah Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur semalam memberikan perintah hak penjagaan sementara (hadanah) kanak-kanak itu kepada isterinya, Rozana Misbun.

Bekas isteri Jimmy Shanley dipenjara

Bekas isteri pengacara, Jimmy Shanley Norjahan Saleh, 35, dihukum penjara tujuh hari oleh Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam sebentar tadi kerana dengan sengaja ingkar perintah mahkamah berhubung hak lawatan dan bermalam anak pasangan itu.

Liyana jaga privasi keluarga

JIKA sesetengah selebriti selesa berkongsi gambar cahaya mata mereka di laman sosial, berbeza pula pendapatnya dengan pelakon dan penyanyi, Liyana Jasmay.

Lisa Surihani sah hamil

PENGARAH dan pelakon, Yusry Abdul Halim mengesahkan isterinya, Lisa Surihani kini hamil.

Jom bawa anak ke Frozen Gathering!

“Let it go, let it go… Can't hold it back anymore,” demikian bait-bait lirik lagu tema dari filem “Frozen” yang menjadi fenomena dan kegemaran kanak-kanak ketika ini.

Status isteri, ibu lengkapkan hidup Fasha

Genap dua bulan melahirkan anak keduanya, Putri Raysha Jemaima, aktres Fasha Sandha kelihatan anggun ketika hadir bersama suaminya, Rizal Ashram Ramli, 39, ke majlis tayangan filem Suamiku, Encik Perfect 10! anjuran program Hlive dan radio Era di TGV, KLCC, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Diana Danielle terkesan lihat mangsa banjir


KEPERITAN dan kemusnahan yang dihadapi oleh mangsa banjir ketika ini turut memberi kesan yang amat mendalam kepada pelakon wanita, Diana Danielle. ‎Apatah lagi, apabila membayangkan kehidupan mereka yang penuh cabaran selepas pasca banjir.

Tempias khabar angin

Khabar angin pembatalan Konsert Wings Menakluk Kosmos di Seberang Jaya, Pulau Pinang pada 27 Disember lalu dikatakan menjadi punca ia kurang mendapat sambutan.