Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Ada Hikmah Disebalik Keguguran Ellie Suriaty

Pengarah filem Penanggal, Ellie Suriaty menganggap rezeki kerana kemenangannya meraih anugerah Pengarah Harapan pada Malam Perasmian, Festival Filem Malaysia ke-26 (FFM26) merupakan hikmah disebalik keguguran yang dialami ketika penggambaran filem tersebut.

Hafiz Suip Bakal Gamatkan Konsert Krisdayanti

Konsert artis dari Indonesia iaitu Krisdayanti di negara ini pada 22 November depan akan menjadi lebih bermakna selepas penyanyi Hafiz Suip bersedia untuk terlibat dalam acara itu.

Hafiz bertunang tahun depan

Penyanyi Hafiz Suip, 24, merancang bertunang dengan kekasihnya yang merupakan seorang pelajar pada tahun depan.

 

Hafiz, Krisdayanti bakal berduet

KUALA LUMPUR – Penyanyi Hafiz Suip atau Hafiz diumumkan sebagai artis jemputan yang bakal bergandingan dengan Krisdayanti menerusi konsert sulungnya, Krisdayanti Live In KL 2014 yang akan diadakan di Dewan Plenary, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 22 November depan.

Menanti album sulung

Bermula sebagai peserta program realiti Akademi Fantasia 7 (AF), Khairil Azam Pilus, 29, atau Aril kemudian membina namanya sebagai pengacara dan penyampai radio.

Cukur rambut demi anak?

MUNGKIN ini pertama kali peminat melihat bintang Oh My English! ini membotakkan kepalanya. Gambar tersebut dikongsi oleh isterinya, pelakon jelita Rozita Che Wan menerusi laman sosial Instagram miliknya  baru-baru ini.

Peminat restu Elfira - Baim Wong

KECOH seketika dunia seni apabila media Indonesia melaporkan mengenai pelakon kacak Indonesia Baim Wong telah membawa Elfira Loy menemaninya ke majlis perkahwinan pasangan Raffi Ahmad dan Nagita Slavina di The Ritz Carlton, Jakarta baru-baru ini.

Mewahkan anak: Awal, Scha tahu batas

MENERIMA kedatangan orang baharu dalam kehidupan rumah tangga mereka adalah anugerah yang paling berharga kepada pasangan selebriti popular ini.

Tomok tumpang tuah anak?

DIKURNIAKAN cahaya mata yang bijak dan comel menjadi rezeki tidak ternilai buat penyanyi popular, Tomok dan isterinya, Rahayu Abas.

Noh Salleh Tidak Ambil Mudah Promosi 'Angin Kencang'

Penyanyi Noh Salleh  tidak mahu ambil mudah dengan populariti yang ada dalam usaha mempromosikan lagu nyanyiannya dalam album solo berjudul Angin Kencang.