Close

Poll

Wajarkah Artis Berhijab Kini Berfesyen Pakaian Ketat?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Jamal mahu bersara

Sukar meninggalkan bidang yang sudah menjadi darah daging sejak 30 tahun lalu. Namun, terdetik dalam hati Datuk Jamal Abdillah untuk mengundurkan diri daripada industri seni suara apabila usia mencecah 60 tahun.

Biro Wanita semarak aktiviti kemasyarakatan

MARHABAN. Biro Wanita Persatuan Penduduk Taman Impian Putra menjalankan pelbagai program dalam usaha menyemarakkan aktiviti kemasyarakatan penghuni di Bangi, Selangor.

68 tahun, Mak Mah nikah lagi 17 Mei ini

SIAPA sangka niat mengerjakan umrah di Mekah pada bulan Mac lalu menjadi detik bahagia buat pelakon veteran, Ruminah Sidek, 68, apabila bertemu jodoh di Tanah Suci itu.

Lisa anti filem seram

TIMBUL keraguan sebenarnya apabila pelakon Lisa Surihani dilantik menjadi hos yang akan mengulas dan berkongsi idea mengenai filem terbaharu, apabila pengacaranya sendiri bukan penggemar filem bergenre seram dan thriller.

Mikail, Fadlan Pablo cari jalan keluar

MENGANGKAT sniper (penembak hendap) sebagai judul filem, ia satu percubaan berani yang dicuba oleh pengarah dan pelakon Pierre Andre.

‘Mereka tentukan dosa saya!’

Kuala Lumpur: “Mungkin mereka yang tentukan dosa saya!“ kata pelakon Yana Samsudin dalam nada kesal dengan perbalahan segelintir pengikut di akaun Instagram miliknya berikutan sekeping gambar menunjukkan dirinya didukung seorang lelaki, semalam.

Hafiz tenang dihambat tuduhan

Ketika Yuna dan Shi­la Amzah makin selesa mencipta nama mereka di pentas antarabangsa, Hafiz Suip pula terus cemerlang menjadi penghibur diminati ramai di negara ini de­ngan tawaran persembahan yang semakin melimpah.

BMB2: Lampu, Sumbu lebih menyinar

Saingan pertama program realiti Bintang Mencari Bintang musim kedua (BMB2) minggu lalu menyaksikan pasangan duo bergelar Lampu dari Kumpulan A serta Sumbu dari Kumpulan B bergelar juara mingguan selepas mengumpul markah keseluruhan paling tinggi.

Planet Gempak Ola Bola

Sempena kejohanan bola sepak Piala Dunia, Astro bakal menjelajah ke empat lokasi menerusi karnival Planet Gempak Ola Bola bagi mendekatkan lagi hubungan dengan rakyat negara ini.

Bahaya Cinta sulit buat Yusof

Dunia pengarahan bukan asing bagi Yusof Kelana. Dengan pengalaman lebih 30 tahun berserta 400 drama arahannya, pengetahuan Yusof mengenai selok-belok pembikinan drama mahupun filem menjadi bak medan permainan baginya.