Close

Poll

Penurunan caruman KWSP sebanyak 3% memberi kebaikan kepada rakyat Malaysia?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Tabung Haji Jawab Tuduhan Palsu Rafizi

Tabung Haji (TH) menjelaskan bonus bagi 2015 seperti yang diumumkan agensi itu dibayar berdasarkan daripada keuntungan tahun semasa, bukan menggunakan rizab seperti didakwa pembangkang.

Maut ditimpa tong gas

Seorang warga emas maut selepas motosikal ditunggangnya ditimpa tong berisi gas methyl chloride seberat 920 kilogram dalam kejadian kemalangan yang berlaku berhampiran simpang empat lampu isyarat Jalan Lahat di sini, petang semalam.

Suspek tikam ibu ditahan polis

Seorang lelaki berusia 22 tahun yang melarikan diri selepas menikam ibunya di tahan polis di Pandan Indah, di sini, awal pagi tadi.

Pasangan suami isteri hidup mewah dengan hasil samun

Kehidupan mewah sepasang suami isteri yang menjadikan hotel sebagai rumah penginapan sejak Julai tahun lalu akhirnya terbongkar selepas mereka dipercayai terlibat dalam kegiatan menjual barang curi hasil pecah rumah sekitar daerah Sabak Bernam.

Sudah banyak petanda rakyat marah

Rakyat akan terus terbeban dan menderita jika kemelut dan masalah politik di negara ini tidak ditangani dengan segera.

Tun M mahu rakyat Malaysia pandu uji Proton

Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad meminta rakyat di negara ini memandu uji kereta Proton dan memberikan maklum balas mengenai kualiti kenderaan keluaran syarikat itu.

Spiderman Jual Nasi Lemak Tarik Perhatian Penduduk Kelantan

KEUNIKAN menggayakan kostum adiwira Spiderman menjadikan perniagaan jualan nasi lemak yang diusahakan Zawawi Ghazali semakin mendapat perhatian penduduk di sekitar Kota Bharu, Kelantan.

Cedera Di Paha Diserang Buaya Ketika Alih Kayu

Seorang mangsa banjir di Kampung Tupong Ulu di sini cedera di paha kanannya selepas digigit seekor buaya pada malam Selasa.

Bekas Pramugara MAS Tak Kisah Bawa Teksi

UMUM mengetahui demi menyelamatkan syarikat penerbangan negara Malaysia Airlines, terdapat kakitangannya yang terpaksa digugurkan.

200 Penumpang Rayani Air ‘Amuk’ Akibat Terkandas

SYARIKAT penerbangan tambang murah Rayani Air hari ini terpaksa membatalkan dua penerbangan Langkawi-Kuala Lumpur pada saat akhir yang mana perkara tersebut telah mengecewakan kira-kira 200 penumpang yang terkandas di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi (LTAL). Kebanyakkan penumpang rata-ratanya merupakan warga tempatan yang mahu pulang selepas bercuti sempena Tahun Baharu Cina.