Close

Poll

Adakah Perlancaran GST 70% Rakyat Malaysia Bakal Menderita?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Acara Sentuh Anjing: Lebih Baik Belai Anak Yatim - Anak Presiden PAS

Timbalan Ketua Pemuda PAS Muhammad Khalid Abd Hadi berkata adalah lebih baik jika umat Islam berkempen untuk perkara-perkara lain selain kempen 'menyentuh anjing'.

Teori Isi Petrol Ikut Liter Lebih Berbaloi, Tidak Tepat - Pakar


Teori pengisian petrol mengikut liter lebih berbaloi berbanding mengikut ringgit adalah tidak tepat, jelas pakar.

Kerani Bingung, Dua Pemegang Geran Untuk Tanah Yang Sama

Seorang kerani kini berada dalam teka-teki selepas mendapati terdapat seorang lagi individu yang memiliki geran tanah asal bagi tanah yang telah dipindahkan ke atas namanya.

Jakim Siasat Program 'I Want To Touch A Dog'


Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) akan menjalankan siasatan terperinci berhubung penganjuran acara 'I Want To Touch A Dog' (Saya Mahu Sentuh Anjing) yang berlangsung di Central Park, One Utama dekat Petaling Jaya, petang Ahad.

SMK Syed Hassan intai slot final

Kangar: Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Syed Hassan berharap skuad Bawah 14 dan 17 tahun mampu melangkah ke pentas final Liga Bola Sepak Kementerian Pelajaran selepas kedua-duanya terikat dengan keputusan seri di laman sendiri semalam.

Jakim siasat program ‘I Want to Touch a Dog’

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) akan menjalankan siasatan terperinci berhubung penganjuran acara 'I Want to Touch a Dog' (Saya Mahu Sentuh Anjing) yang berlangsung di Central Park, One Utama dekat Petaling Jaya, petang semalam.

 

UOA teroka sektor suit hotel

Kuala Lumpur: UOA Hospitality Sdn Bhd (UOA Hospitality) memulakan langkah untuk menerokai sektor suit hotel apabila melancarkan Invito Hotel Suites@1 Bukit Ceylon iaitu jenama hotel pertama yang dibangunkan oleh syarikat induknya, Kumpulan UOA.

Kesal sikap segelintir pengunjung

Sikap tidak bertanggungjawab segelintir pengunjung pantai Tanjung Balau di sini, yang menyalahgunakan tanda amaran di kawasan rekreasi itu amat dikesali.

Dua maut nahas motosikal berkuasa tinggi di Gombak

Dua maut manakala tiga lagi cedera membabitkan kemalangan lima motosikal besar berkuasa tinggi dengan enam kereta di Kilometer 26 Lebuhraya Karak menghala ke Kuala Lumpur, di sini kira-kira jam 11 pagi.

Tunku Mahkota Johor melangsungkan perkahwinan 8 November ini

Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim bakal melangsungkan perkahwinannya dengan Cik Khaleeda Bustamam di Istana Besar di sini, pada 8 November ini.