Close

Poll

Adakah anda berpuas hati prestasi Malaysia mendapat tempat ke-4 dalam Sukan Sea yang lepas?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Suami isteri maut bertembung

Ranau: Pasangan suami isteri maut manakala rakannya parah selepas kenderaan dinaiki mereka bertembung dengan pacuan empat roda di Jalan Paginatan, dekat sini, petang tadi.

Niat edar dadah terbantut

Raub: Niat seorang lelaki mahu mengedar dadah jenis syabu dan heroin selepas mendapat bekalan daripada sindiket pengedaran terbantut apabila dia ditahan ketika cuba memboloskan diri daripada sekatan jalan raya di depan Bangunan Majlis Daerah Raub (MDR), di sini, kelmarin.

‘Mana mau lari’

Kuala Terengganu: Polis Terengganu mengadakan Operasi Tutup bagi memburu suspek yang melarikan diri dari lokap mahkamah di sini, semalam selepas pertuduhan dibacakan terhadapnya berhubung tiga kes jenayah.

Meratap hiba minta dibebaskan

Sekumpulan pengemis hanya mampu menangis sambil merayu minta dilepaskan, apabila diselamatkan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) dalam operasi bersepadu dijalankan sekitar kompleks membeli belah Ampang Point, di sini.

Niat bantu bertukar tragedi

Niat dua keluarga untuk membantu mangsa kereta terbabas bertukar tragedi apabila masing-masing kehilangan seorang anak dalam satu kemalangan membabitkan empat kenderaan di Kilometer 149.7 Lebuh Raya Pantai Timur (LPT) arah Kuantan, semalam.

5 tahun derita bisa ular

 

 

Padang Terap: “Keadaan kaki kiri suami semakin teruk dan bernanah menyebabkan dia tidak tahan menanggung kesakitan, malah hanya mampu terlantar di rumah kerana tidak dapat bergerak.

Warga emas dipukau rugi RM20,000

Seorang warga emas kerugian kira-kira RM20,000 dipercayai dipukau selepas didatangi dua lelaki yang bertanyakan rumah seseorang dalam kejadian berhampiran sebuah bank di bandar Baru Kuala Besut di sini, pagi kelmarin.

Tidak sangka berlaku penderaan

Penduduk tidak menyangka pasangan suami isteri yang menyewa di rumah kedai dekat Kampung Bagus, di sini, dipercayai mempunyai hubung kait dengan kes penderaan kanak-kanak berusia 5 tahun.

Nyaris maut rempuh bas ekspres

Lima nyaris maut dalam kemalangan melibatkan sebuah Perodua Alza dan sebuah bas ekspres di Jalan Bentong - Raub, kelmarin.

Mesyuarat khas bincang keselamatan perairan

Satu  Mesyuarat Khas Menteri-menteri Pertahanan Asean akan diadakan pada pertengahan Ogos depan bagi membincangkan soal kerjasama dan isu-isu berkaitan keselamatan perairan rantau ini.