Close

Poll

Adakah anda berpuas hati prestasi Malaysia mendapat tempat ke-4 dalam Sukan Sea yang lepas?:
MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
 

Ringgit jatuh paling rendah dalam 16 tahun

Nilai ringgit Malaysia jatuh ke tahap paling lemah sejak 2005, di tengah-tengah siasatan berhadap dakwaan salah guna dana Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak.

 

Gadis Tergamam, KJ Tolong Angkat Beg Dalam Kapal Terbang

TERKEJUT. Itu reaksi yang diluahkan seorang gadis di laman sosialnya ketika menaiki kapal terbang di Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, beberapa hari lalu.

Tahukah Anda Pengemis Di KL Boleh Kutip RM18,000 Sebulan?

BAYANGKAN jika gaji bulanan anda sebanyak RM18,000.. dengan wang sebanyak itu, apa yang anda akan lakukan?

Pura-Pura Sertai Solat Tarawih Untuk Curi Tabung

Dua lelaki berpura-pura menyertai solat tarawih semata-mata mahu meninjau kedudukan tabung masjid atau surau yang hendak dicuri mereka.

Taktik Sewa Dua Bilik Untuk Berasmara, Gagal

Seorang pelajar institut pengajian tinggi awam (IPTA) dan teman lelakinya sanggup menyewa dua bilik yang berbeza ketika mendaftar masuk sebuah motel di pekan ini, sebagai helah untuk mereka berdua-duaan dalam sebuah bilik di situ.

Pak Rani ditemui selamat

GERIK – Seorang warga emas yang dipercayai tidak pulang ke rumah sejak petang kelmarin ditemui dalam keadaan selamat kira-kira 120 meter dari kawasan dia dilaporkan hilang di Kampung Perah, di sini, semalam.

Pelanggan buat minuman sendiri

Mungkin agak pelik, tapi itulah yang dilihat di sebuah warung di sini apabila mengamalkan konsep layan diri.

Bantuan diberi sebelum Aidilfitri

Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Klang sedang memproses dokumen seorang remaja orang kurang upaya (OKU) Mohd Asyraff Farhan Sarif, 24.

Anak yatim dibawa beli-belah

Sempena kedatangan Syawal kira-kira dua minggu lagi, Persatuan Kebajikan Projek Iqra’ SeMalaysia telah membawa 27 penghuni dari Pusat Jagaan Wanita dan Kanak-Kanak Casa Harapan di sini, pergi membeli belah barangan keperluan raya di Mydin Whosale Emporium Kuantan, semalam.

Kemilau barang kemas saduran

Kemunculan barangan kemas sadur mendapat sambutan hangat pembeli yang mahu berjimat cermat tetapi ingin bergaya dengan kilauan barang kemas menyambut Aidilfitri nanti.